SFA Frankrig

I mere end 50 år har det været SFA's ambition, at alle skal kunne installere rigtige bruse- og WC-installationer, baderum og køkken hvor som helst uden større indgreb. Takket været det fransk udviklede SANIFLO - SFA®, er vor koncern blevet et af de førende navne i verden inden for sanitetsbranchen. Vore produkter, som er synonyme med kvalitet og teknisk ekspertise, made in France, opfylder de allerhøjeste krav, og vi stræber altid efter at opfylde kundernes forventninger. For at gøre dette har vi teknikere, som konstant er beskæftiget med at udarbejde innovative, højteknologiske produkter med den største respekt for miljøstandarder og tekniske standarder. Takket være et integreret produktionsværktøj og de betydelige forsknings- og udviklingstiltag er SFA-koncernen repræsenteret gennem sine datterselskaber eller sine importører med det komplette sortiment af afløbspumper og pumper til hjemmet, kollektive anlæg og både. Koncernen sælger også lige fra firmaets start udstyr til rensningsanlæg. Den tekniske ekspertise, som firmaet har samlet gennem disse produkter og kendskabet til sanitetsmarkedet, har gjort det muligt for koncernen at udvide sit udbud og at etablere sig fremgangsrigt på markederne. Innovation, industriel effektivitet og kundeservice er de værdier, som deles af vore samarbejdspartnere, der dagligt engagerer sig i deres arbejde med at forevige og kommunikere en og samme ambition: Den servicekvalitet, som tilbydes millioner af brugere af SFA-udstyr over hele verden, skal være de samme i går, i dag og i morgen.

1958: SFA, som i begyndelsen udviklede udstyr til rensningsanlæg, har revolutioneret markedet for sanitetsudstyr gennem udviklingen af WC-afløbspumpen. Takket være dette produkt, Saniflo - SFA, kan man i dag installere WC, baderum, køkken eller vaskerum overalt i huset uden større indgreb.

1970-1980: Styrket af fremgangen i Frankrig, udvider SFA sit salg til hele Europa og i Nordamerika. Samtidig adskiller SFA sig fra andre aktører inden for industrisektoren ved at gennemføre sine første tv-udsendelser med kommunikationskampagner.

1990-2000: SFA er en af pionererne blandt industrikoncerner i Frankrig, som opnår kvalitetscertificering. SFA's produktionsanlæg var blandt de første ISO-certificerede fabrikker. SFA-koncernen udvider sin virksomhed, samtidig med at fokus stadig ligger på sanitetsudstyrssektoren.

2008: SFA har i 50 år bevist, at vi konstant er nytænkende.

SFA-produkterne er både udviklet og fremstillet i Frankrig. Brégy-anlægget er SFA-koncernens historiske fabrik. Det var her, der velkendte afløbspumper blev fremstillet, som ligger bag koncernens internationale berømmelse. Brégy-anlægget er ISO 9001- og ISO 14001-certificeret.

Se eller gense vor reklamer fra de seneste 30 år!