SFAs fortsatte vilje siden oprettelsen til at forny og vende sig til fremtiden gør det muligt for dem at være markedsledere og en stor aktør i det sanitære univers.

Historien om SFA

1958

Efter at have begyndt at designe udstyr til spildevandsbehandlingsanlæg, revolutionerer SFA sanitetsvaremarkedet ved at oprette toilettet til toilettet. Dette produkt, Sanibroyeur SFA, tillader i dag toiletter, badeværelser, køkkener eller vaskerum i hele huset og uden de store værker. 

 

1970-1980

Med den store succes i Frankrig udvider SFA sit salg i hele Europa og Nordamerika. Samtidig skelner SFA sig fra de øvrige aktører i branchen ved at implementere sine første tv-udsendte kommunikationskampagner.

 

1990-2000

SFA er en af ​​de industrielle pionergrupper i Frankrig ved at engagere sig i et kvalitetscertificeringsinitiativ. Produktionsstederne er en del af de første ISO-certificerede fabrikker. SFA-koncernen spredes sine aktiviteter, men er samtidig fokuseret på sanitetssektoren.

 

2000-2010

SFAs innovationskultur fører til en stadigt voksende spredning af produkterne. Sådan introduceres SANICUBIC®-serien til løft, så forsknings- og udviklingsholdene forbedrer SANIBROYEUR-serien til større komfort. SFA bliver uundværlig for både fagfolk og privatpersoner med 50 års eksistens i 2008.

 

2010-2018

SFA-gruppen fejrer sine 60 års innovationer og fortsætter med at forbedre den eksisterende serie med UP-nødluke, guldpræmievinder under Ideobains innovationskonkurrence i 2017. Igennem lytter vi til tendensen i badekabine badeværelserne ser serien SANIFLOOR den første model i handelen 2015 , og derefter videreudviklet i 2018.

Gruppeværdier

Innovation

60 år efter at have indsendt en patentansøgning til den første Sanibroyeur, er Research and Development stadig kernen i SFAs strategi. Hvert år geninvesteres en konsekvent del af resultaterne for at sikre holdbarheden og væksten i gruppen. Det er vidne til det stigende antal patentansøgninger. SFA-koncernen er fra nu af en anerkendt specialist inden for sanitetsverdenen med innovative og originale løsninger som svar på kundernes behov, hvad enten det er komfort, installation eller velvære. Siden oprettelsen står gruppen med markedsføring af et revolutionerende produkt stadig i fremtiden og genopfinder sig selv kontinuerligt.

   

Krav industri

Fordi det styrer alle produktionsfaser, tilbyder SFA-gruppen produkter, der er kendt for deres pålidelighed og kvalitet.

Produktionsfabrik Certificeringer: Fabrikationsanlæggene overholder ISO9001, 9000 og 140001 standarderne. Det viser tydeligt SFA's engagement i kvaliteten af sine produkter.

Produktcertificering: SFA Gruppens engagement i kvalitet anerkendes hos både internationale og uafhængige laboratorier. SFA-koncernen overholder alle de krav, der kræves af de certificeringer, der gælder i alle lande, hvor produkterne sælges: 

  • CE mærket på det europæiske marked
  • CSA standarder på det nordamerikanske marked
  • PCT standarder på det russiske marked

   

Kundeservice

SFA-koncernen koncentrerer sig om sine kunder, hvad enten de er professionelle eller private, internationale eller nationale. Det udvikler og giver dem:

  • Et tæt og kvalificeret netværk af konsulenter og forhandlere
  • Eftersalgsservice
  • Et websted, der tilbyder mange tjenester

SFA og dig

I over 60 år har SFA givet tusindvis af boliger hvert år mulighed for at lave et indretningsprojekt, så det følger de forskellige stadier af livet. For hvert projekt skal være holdbart, er en af SFAs vigtigste værdier af høj kvalitetskrav lavet i FRANKRIG. Endelig beriger nyheder hvert år serien, fordi SFA lytter til behovene, til stadig større tilfredshed blandt alle.

   

SFA’s annoncering

SFA-reklame

Vores videoer på vores YouTube

Begynd