Pump Station

Find den pumpestation, der passer til dine behov

Hvorfor installere en pumpestation?

Pumpestationerne er kraftfulde pumper, der tillader udledning af spildevand fra et hus og endda fra et offentligt sted. Nogle modeller er udstyret med et nedrivningssystem, som gør det muligt at pumpe afløbsvand gennem en reduceret diameter (DN40 mm).

Valg af pumpestation til installation eller begravelse?

Uanset om det er til individuel, kommerciel eller offentlig brug, tilbyder SFA dig en komplet løsning med serien af ​​pumpestationer til installation, SANICOM® og SANICUBIC®, og pumpestationer til begravelse, SANIFOS®.

Fordi det ikke altid er muligt at begrave en pumpestation, tilbyder SFA serien SANICOM® og SANICUBIC®! Disse er pumpestationer, der simpelthen er placeret på jorden for installation og nem vedligeholdelsesoperationer. SANICOM® er beregnet til pumpning af husholdningsaffald, mens SANICUBIC® sikrer pumpning af både husholdningsaffald og sanitært spildevand.

For at skabe plads i hjemmet og for en diskret funktion tilbyder SFA en række pumpestationer, der kan begraves: SANIFOS®. I nedrivnings- eller hvirvelversionen med 1 eller 2 pumper, enfasede eller trefasede motorer opfylder serien alle behovene.

BEGYNDELSEN