Sanialarm

Sanialarm har en niveau trykafbryder, der udløser en alarm fastgjort på toppen af ​​en enhed, hvis vandmængden overstiger det maksimalt tilladte niveau. Alarmen udsender en kontinuerlig advarselslyd, indtil den er slukket og problemet rettet.

  • Hjælper med at beskytte mod oversvømmelser
  • Nem og hurtig installation på låg af Saniflo enhed
  • Egnet til nye og eksisterende Saniflo installationer, se individuelle produkter for at se om det passer.
  • Tilføjet ro i sindet


Det originale design, som er frugten af flere måneders forskning i ingeniørafdelingen hos SFA genspejler vores politik med konstant forbedring af produkter på tværs af sortimentet.

Strømsvigt, eller kalkaflejringer i ældre enheder (somikke er blevet afkalket regelmæssigt) bevirker, at der kommer for meget vand i beholderen. SFA løsningen for at takle sådanne uforudsete problemer, er at give en øjeblikkelig advarsel om, at enheden ikke må bruges, før problemet er løst. SANIALARM® har en niveaukontrol, der udløser en alarm hvis vandstanden stiger op over det maksimalt tilladte niveau. Denne alarm udsender en konstant lyd, indtil den bliver slukket og problemet løst. SANIALARM® er batteridrevet og kan monteres på næsten alle modellerne i SFA sortimentet af kværne inklusiv SANISPEED® og SANIVITE® pumper. Den er let at installere.

Produktinformation

Vægt
7kg
Motorforbrug
2 x AAA batteries / 1.5V

Sanialarm