SANICONDENS Best

Sanicondens Best er specielt designet til bortskaffelse af surt koncentrat fra kedler og andet vandproducerende udstyr som klimaanlæg, køleaggregater og affugtere etc. Det indeholder en pH neutraliserende granulatbakke og indeholder en kontraventil og 6m fleksibelt udløbsrør.

  • Designet til at bortskaffe surt kondensat
  • 2 liter tank
  • Integreret pH-neutraliserende granulatbakke
  • Pumper op til 4,5m lodret og 50m vandret


Anvendelse

  • Vandvarmer

Sanicondens Best er specielt designet til bortskaffelse af surt koncentrat fra kedler og andet vandproducerende udstyr som klimaanlæg, køleenheder og affugtere etc. Det har fire indløb og en 2 liter tank. Den udledes gennem 8 mm rør og har en arbejdstemperatur på 35 ºC, men det vil håndtere temperaturer op til 80 ºC i korte perioder og et minimum pH på 2,5. Tanken i Sanicondens Best har en flyde, der styrer pumpen. Når kondensatet samles i tanken, aktiveres pumpen. Produktet har sin egen neutraliseringsbakke til justering af det sure vands pH fra kondensvandkedlen. Sanicondens Best er udstyret med en anden float, der kan styre en alarm. Sanicondens Best indeholder også en integreret pH-neutraliserende granulatbakke, og udskiftningsneutraliserende granulepakker er tilgængelige. Tilbehør, der følger med produktet, er en returventil, vægmonteringssæt, 2 indløbsadaptere, tilslutning til alarm, 2 meter elektrisk kabel og 6 meter afløbsrør. Sanicondens Best leveres med 2 års garanti.

Sanicondens Best er designet, lavet og testet på vores fabrik i Frankrig og med 60 års ekspertise og innovation, og giver dig ro i sindet og med sikkerhedskopiering fra vores serviceteam og 2 års garanti har der aldrig været en bedre tid til at installere en Saniflo .

Teknisk beskrivelse for SANICONDENS Best

Vægt
2,6 kg
Antal disponible indløb
4
Indløbsdiameter
28 mm
Forsyningsspænding
220-240 V
Elektricitetsklasse
1
Beskyttelsesindeks
IP20
Lydniveau
Under 45 dB(A)
Max. horisontalt tilbageløb
50 m
Max. vertikalt tilbageløb
4,5 m
Max. kapacitet
342 l/t
Beholdervolumen
2 l
Maksimal temperatur af indløbsvand
80 °C
Forsyningsfrekvens
50 Hz
Maksimal absorberet effekt
60 W
Minimum-pH
2,5
Maksimal effekt for den tilhørende gaskedel
50 kW
Maksimal effekt for den tilhørende brændselsoliekedel
35 kW

Dimensioner: 301 x 190 x 254 (LxDxH)

SANICONDENS Best

  • Vandvarmer

At downloade