Installer en kedel

Hvis du vil udskifte den gamle kedel med en kondenserende kedel eller bare ønsker at flytte den til et andet sted i huset, skal du fjerne og genmontere den. Kontroller altid, at kondensaterne er behandlet korrekt og fjernet. Saniflo-produkter tilbyder dig enkle og effektive løsninger til at neutralisere syrer, pumpe dem væk eller gøre begge dele på samme tid.

Under forbrændingen producerer en kondenserende kedel røggasrester, der kaldes for kondensater. Dette affald er surt og skal derfor behandles, før det bortskaffes. Miljølovgivningen kræver, at sure kondensater skal fjernes separat.

Installer en kedel

Filtrera för träffsäkrare resultat

Produkt line

Apparater til tilslutning

Muligheder

Sanicondens Deco +

Sanicondens Deco +

Sanicondens Deco + er ideel til at fjerne kondensat fra køkkenkedler. Rolige...

  • Gasfyr
Sanicondens Eco

Sanicondens Eco

En pumpe til tømning af kondensvand fra vandvarmere, klimaanlæg og affugtere....
  • Gasfyr
  • Klimaaggregat
Sanicondens Pro

Sanicondens Pro

En pump för tömning av kondensvatten från vattenberedare, klimat- och...
  • Gasfyr
  • Klimaaggregat
Sanineutral

Sanineutral

Sanineutralen vil neutralisere det sure kondensat fra en kedel, før affaldet...
  • Gasfyr
  • Oliefyr
Sanineutral Mini

Sanineutral Mini

Installationen af ​​en SANINEUTRAL enhed gør det muligt at diskret neutralisere...
  • Gasfyr

En kondenserende kedel forsynes med gas, fyringsolie eller propan. Denne energikilde vil antænde en brænder og levere varme. Dette indebærer opvarmning af vandet i varmekredsløbet fra kedlen til radiatorerne og opvarmning af vandet i badeværelset, brusebadet og køkkenet. En kondenserende kedel er en god måde at spare energi på. For at det kan fungere korrekt, skal kondensatet drænes ud af kedlen.

Pump kondensvand væk fra en kondenserende kedel: hvorfor og hvordan?

Kedlen producerer kondensat under forbrænding. Denne væske er sur og skal tømmes. Væsken må ikke blandes med andet spildevand af økologiske årsager. Nogle kedler har deres eget afløbssystem for kondensatet, men ellers kan vi hjælpe."

SFA er eksperter på dette område. Vi kan levere både et fjernelsessystem til kondensater og et neutraliseringssystem. Sanicondens Best Flat kombinerer disse to funktioner. Den installeres under din kedlen, neutraliserer kondensaternes surhed og pumper dem sikkert væk.

Sanicondens Best Flat er en kompakt version af dette produkt: den har fire indløb, er lille i størrelse og har en tank med en kapacitet på 2 liter. Det kan monteres på væggen eller på gulvet.

SFA-løsningen til fjernelse af kondensat er stille og designet specielt til at neutralisere surt spildevand ved hjælp af et system med genopfyldelige granulater. Den første pakke granulat er inkluderet i startsættet og skal udskiftes en gang om året. Neutraliseringen af affaldet betyder, at dine rørledninger forbliver beskyttet mod ethvert syreangreb.

Sanicondens Best Flat kan også tilsluttes til en affugter. Den leveres med en tilsluttet alarm i tilfælde af strømafbrydelser og et komplet installationssæt med kontraventil.