Installer en dykpumpe

Kældervakuumpumpen er en enhed til nødsituationer. Oversvømmelser efter et voldsomt uvejr, vandlækager, lækkende vaskemaskiner: kælderpumper, der også kaldes for sumpepumper, er den ideelle løsning til fjernelse af vand i et akavet rum. De er normalt små, brugervenlige rustfrie stålpumper, der tåler langvarig nedsænkning.

Installer en dykpumpe

Filtrera för träffsäkrare resultat

Produkt line

Sanisub ZPK

Sanisub ZPK

Sanisub ZPK, 2 modeller til alle dine behov Løftehøjde på 7,5M eller 10M 2...
Sanisub 400

Sanisub 400

Sanisub 400 til dræning af kælderrum, pumpning af vand fra sumpe og opholdsrum :...
Sanisub S-ZPK

Sanisub S-ZPK

Sanisub S-ZPK, 2 modeller til alle dine behov : Pumpe til aggressivt vand...
Sanisub Steel 50 A

Sanisub Steel 50 A

Sanisub Steel er en pumpe i rustfrit stål Løftehøjde på 7,5M, flowhastighed på...
Sanipuddle

Sanipuddle

SANIPUDDLE FSP is the solution for almost complete evacuation up to 1mm....

Sanisub er det nye komplette SFA-sortiment af kælderpumper, som er beregnet til løft af vand og mere specifikt til udledning af vand fra kældre, vaskerum, garager og andre rum, der kan udsættes for utilsigtet og midlertidig oversvømmelse.

Det er problemer, der desværre forekommer hyppigere på grund af den globale opvarmning og de ekstreme vejrfænomener.

Sanisub er et sortiment til "kældertømning", som kan håndtere alle situationer

Sanisub-serien består af forskellige pumpeløsninger og er den perfekte illustration af SFA's ekspertise i tilfælde af utilsigtede oversvømmelser. Serien kombinerer ydeevne med brugervenlighed. . "

Sanisub-serien er udstyret med en stålpumpe eller et polypropylenlegeme, der kan håndtere partikelstørrelser fra 1 til 30 mm. Den aktiveres automatisk med en flyder eller elektronisk niveaukontrol, der tilpasser sig aggressivt vand eller vandtemperaturer på op til 90 °C. Serien indeholder produkter, der kan løse alle udfordringer.

Sanipuddle: næsten fuldstændig udledning op til 1 mm

Sanipuddle-løsningen efterlader kun en vandpyt på en millimeter, og er beregnet til at være en effektiv støvsuger til klart vand (partikelstørrelse på 1 mm). Sanipuddle er brugsklar med det samme og er en nedsænket pumpe med en strømningshastighed på 5,5 m3/time. 

Sanipuddle er bærbar (vejer kun 3,8 kg), udstyret med et 10 m strømkabel med elektrisk stik til en lang række handlinger. Den er også udstyret med en kontraventil og en slangetilslutning. DN 25 udtag. Sanipuddle-pumpen er endvidere meget let at bruge, og er perfekt egnet til nøddræning. Med en løftehøjde på 7 m kan den tømme de fleste kældre, vaskerum, swimmingpools og garager.

Sanisub Steel og Emergency Kit: klar til brug i nødsituationer

Et komplet sæt i en bærbar, brugsklar kurv, hvor alle detaljer er taget i betragtning. Pumpen i rustfrit stål placeres i en kurv med perforeringer (8x8), som beskytter den mod flydende fremmedlegemer. Kurven er udstyret med støbte kroge til at stabilisere pumpen. Den sørger for let opbevaring og perfekt stabilisering af pumpen under brug. Pumpen kan dog let tages ud af kurven og bruges separat. Derudover tilpasser hurtigstikket, der er forbundet til afgangsslangen (15 meter lang), sig til alle konfigurationer. Automatisk udløsning sker via en justerbar flyder. En fastgørelsesanordning forhindrer desuden bøjning eller klemning af slangen. Strømkablet er udstyret med en stikkontakt og er 10 m lang. "

Sanisub Steel 50-pumpen, der er let og robust, er monteret til sættet, og gør det muligt at udlede spildevand (10 mm partikelstørrelse) med en strømningshastighed på 9 m3/time med en løftehøjde på op til 7 m. Sanisub Steel Emergency Kit vejer 13 kg, har en IP-beskyttelsesgrad på 68 og optimal motorkøling og accepterer kortvarigt vand med temperaturer på op til 75 °C. Den er beregnet til husholdnings-, industri- eller landbrugsaanvendelser (udpumpning i kældre, garager, kloakker osv.).

Sanisub ZPK: den alsidige og ultra-resistente løsning

Sanisub ZPK-pumpen er nedsænket og bærbar og er både let og ekstrem modstandsdygtig overfor stød og korrosion takket være strukturen af høj kvalitetspolypropylen. Sanisub ZPK leveres i 2 modeller (30A og 40A) afhængigt af den ønskede effekt (300 W og 850 W). Den giver løft på op til 7,5 m eller 10 m høj med automatisk udløsning via flyderen (standard). "

Pålidelighed og sikkerhed er også prioriteret, eftersom Sanisub ZPK er forsynet med dobbelt beskyttelse ved hjælp af en mekanisk tætning og pakning. Denne SFA-løsning er modstandsdygtig over for rent og gråt spildevand af granulometri (fra 10 til 30 mm for ZPK 30 A eller ZPK 40 A) og temperaturer på op til 90 °C i en kort periode. Løsningen er ideel til de fleste afløbssystemer - ikke kun i nødsituationer, som f.eks. ved oversvømmelse i kældre, garager og kloakker, men også til udpumpning af gråt spildevand fra husholdningen (uden afføring) såsom fra brusere, vaskemaskiner, dræn.

Sanisub S-ZPK: til ekstreme situationer

Sanisub ZPK-serien pumper f.eks. saltvand (maksimalt saltindhold 15 %) eller aggressivt vand fra vandblødgøringssystemer. Vi tilbyder også Sanisub S-ZPK, som er en bærbar pumpe, der er udstyret med en mekanisk tætning i siliciumkarbid af høj kvalitet, et hus og et motorhus i rustfrit stål. Det skal også bemærkes, at Sanisub S-ZPK og dets to 30 A- og 40 A-versioner (henholdsvis 4,5 og 6,5 kg) kan udlede saltvand fra blødgørere og aggressivt eller saltvand (maksimalt saltindhold 15 %). De har som standard automatisk udløsning med en flyder. "

Sanisub 400 eller "plug-and-play" for større vanddybder

Sanisub 400-pumpen, der er lavet af polyethylen, er udstyret med en kontraventil samt en kølekappe og har en nedsænkningskapacitet på helt op til 7,5 m til at udlede vand indeholdende partikelstørrelse på op til 10 mm. Den er kompakt, bærbar og let (4,1 kg), og er beregnet til dræning af kældre, brønde og kontrolrum. Så snart den er tilsluttet (10 m tilslutningskabel med stik), starter og stopper den automatisk takket være den integrerede udløserarm.