Kreditter

Design og produktion:

Denne online butik er oprettet med PrestaShop software. Se PrestaShops e-handelsblog for at holde dig opdateret om de seneste nyheder og råd til online salg og ledelse af et e-handelswebsted.

Udførelse: 

WEBAGENTUR

SFAs internetside er designet og udført af web agency 123.

Hjemmeside: www.lagence123.com

Hosting:

OVH

Hjemmeside: www.ovh.com

Hjemmesiden http://www.sfa.fr redigeret af:

SFA

41 bis avenue Bosquet

75007 Paris - Frankrig

Tlf.: 01 44 82 39 00

Fax: 01 44 82 39 01

Aktieselskab med egenkapital på 7.500.000 EUR

RCS Paris B 409 966 645

Publikationsdirektør Navn: Marketing Services

De oplysninger, der er registreret på dette websted, er forbeholdt brug af selskabet SFA og dets tilknyttede virksomheder og må ikke meddeles andre end de følgende modtagere: Selskaber i SFA-gruppen.

Denne ansvarsfraskrivelse er underlagt lov nr. 78-17 af 6. januar 1978 om informatik, filer og frihed og lov nr. 2004-575 af 21. juni 2004 for tillid til digital økonomi.

Webstedet i sin helhed og de elementer, det består af (især tekster, træstruktur, software, animationer, fotografier, videoer, illustrationer, skemaer, grafiske fremstillinger, logoer, billeder osv.) Udgør intellektuelle ejendomsrettigheder (mærker, intellektuelt arbejde, patenter , modeller osv.) beskyttet af intellektuel ejendomsret.

Webstedet og dets bestanddele er fuldt ejede af SFA, den eneste autoriserede person til at anvende intellektuelle ejendomsrettigheder og tilhørende personlige rettigheder, især varemærker, modeller, patenter, intellektuelt arbejde, software, database, fortolkninger, personlige billeder og oprindelse. eller gennem en licens eller en udtrykkelig tilladelse.

Brugen af ​​hele eller en del af hjemmesiden, især ved download, reproduktion, overførsel, repræsentation eller formidling til andre formål end internets brugers personlige og ikke-kommercielle brug, er strengt forbudt. Overtrædelser af SFA's rettigheder udsætter forfatteren for sanktioner, der både er omfattet af immaterialretten, især med hensyn til forfalskning af forfatterrettigheder (artikel L. 335-1 og efterfølgende artikler), varemærkerettigheder (artikel L.716-1 og efterfølgende artikler), modelrettigheder (artikel L521-1 og efterfølgende artikler) og patentrettigheder (artikel L 615-1 og efterfølgende artikler) og civilretligt ansvar for civilretligt ansvar (artikel 9, artikel 1382 og efterfølgende artikler).

De links, der findes på hjemmesiden, kan føre brugeren til eksterne hjemmesider, hvor adgang og indhold på ingen måde kan pådrage sig ansvaret for redaktionen på SFAs hjemmeside.

I overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 kan du bede om høring, ændring, sletning af personoplysninger på kontaktsiden eller se siden "cookies" og personoplysninger at lære mere.