Kondensvands pumpe for kedel

Udledning af kondensat fra kedler er ikke altid mulig blot ved hjælp af tyngdekraften. Derfor leverer Saniflo en hel række løftepumper til kondensat: til gas- og oliefyr til små køkkenkedler samt til kedler, der kræver neutraliseringssystemer til kondensat.

Kondensvands pumpe for kedel

Filtrera för träffsäkrare resultat

Installere

Apparater til tilslutning

Muligheder

Sanicondens Eco

Sanicondens Eco

En pumpe til tømning af kondensvand fra vandvarmere, klimaanlæg og affugtere....

  • Gasfyr
  • Klimaaggregat
Sanicondens Pro

Sanicondens Pro

En pump för tömning av kondensvatten från vattenberedare, klimat- och...
  • Gasfyr
  • Klimaaggregat
Sanineutral

Sanineutral

Sanineutralen vil neutralisere det sure kondensat fra en kedel, før affaldet...
  • Gasfyr
  • Oliefyr
Sanineutral Mini

Sanineutral Mini

Installationen af ​​en SANINEUTRAL enhed gør det muligt at diskret neutralisere...
  • Gasfyr
Sanicondens Deco +

Sanicondens Deco +

Sanicondens Deco + er ideel til at fjerne kondensat fra køkkenkedler. Rolige...
  • Gasfyr

Alle kondenserende kedler afgiver kondensater, der dannes på grund af forbrændingsdampene. Koldt vand cirkuleres i de varme dampe, hvilket skaber kondens og forårsager overførsel af energi fra dampene til vandet og danner kondensater. Eftersom disse kondensater stammer fra dampene, er de sure. Når der installeres en kondenserende kedel, skal du sørge for at fjerne dem korrekt. Kedler placeres ofte langt fra udledningspunktet, derfor skal kondensatet løftes til kloakniveau.

Saniflo er ekspert på dette område. Vi tilbyder flere løsninger til at løfte eller neutralisere kondensater, eller begge dele på samme tid. Vores sortiment tilbyder diskrete modeller, der kan placeres under en vægmonteret kedel eller en løsning med integreret neutralisering specielt til gulvkedler. Sanicondens Best Flat kombinerer disse to fordele: den installeres i den kondenserende kedel og vil neutralisere kondensaternes surhed og løfte dem sikkert.

Det er et komplet system med en løftepumpe til at løfte de behandlede kondensater.

Sanicondens Best Flat er kompakt: den har fire indløb, er lille i størrelse og består af en tank med en kapacitet på 2 liter. Den kan monteres på væggen eller på gulvet. "

Sanicondens Best Flat neutraliserer det sure kondensat ved hjælp af en genopfyldelig bakke, der indeholder granulat. Den første pakke er inkluderet i startsættet, men denne bør udskiftes en gang om året med nye granulater (fås hos Saniflo). Det sikrer, at rørledningerne forbliver beskyttet mod ethvert syreangreb.

Sanicondens Best Flat kan også tilsluttes til en affugter. Den leveres med en tilsluttet alarm i tilfælde af strømafbrydelser og et komplet installationssæt med kontraventil.