Velkommen til SFAs område for fagfolk

SFA tilbyder en bred vifte af produkter fra pumper til gråt spildevand, maceratorer og Sanicompact til løftestationer samt underjordiske pumper. 

I situationer, hvor der ikke er tyngdekraftsdræning, kan vores produkter udlede alle former for vand: gråt spildevand, sort spildevand og regnvand.

Anvendelsesmulighederne er ubegrænsede: toiletter, badeværelser, køkkener, vaskerum samt andre formål. Uanset om det er til at løfte vand fra et specifikt sanitært produkt eller til at løfte fra flere kilder, er SFA i stand til at opfylde dræningsbehovet i et rum, et hus, flere bygninger eller erhvervslokaler. 

Hvert projekt er forskelligt alt efter forhold, type eller begrænsninger, og hver specialist skal finde det mest passende svar. 

Installatør

Alle de dokumenter og instruktioner, du har brug for

Specifikator

Galleri over projekter og dokumentation

Forhandler

Produktdatabaser Fabdis, spaix...

For installatører, specifikatorer eller forhandlere tilbyder SFA løsninger til dine opgaver på alle trin af projektet:

Krav til mål: se vores SFA PumpSelect-værktøj. SFA PumpSelect giver dig mulighed for hurtigt og præcist at vælge en løsning i henhold til din konfiguration og downloade et fuldstændigt dokument for dimensionering. Hydraulisk valg efter driftspunkt, direkte valg efter produktnavn eller hurtigt valg via QuickSelector - valget er dit!

Du kan også blot angive dine krav ved at udfylde en af vores formularer, der er tilgængelige her og sende dem til os! En af vores eksperter vil kontakte dig hurtigst muligt.

Integration af 3D-filer: se alle vores BIM-filer, er der mange formater tilgængelige

Installation: instruktioner, selvstudier eller webinarer, vores værktøjer hjælper dig med let at installere vores produkter. 

Tilslutningsmuligheder: fra Smart-tastaturet til SFA Connect tilsluttes vores løftestationer for enkel og effektiv kontrol.

Idriftsættelse

Eftersalgsservice: har du tekniske spørgsmål eller brug for en reservedel? Vores eftersalgsservice er klar til at hjælpe.  

Vi har mange værktøjer til rådighed for dig; uanset om du leder efter et enkelt produktark, tekniske data, instruktioner, præcis dimensionering for en station eller en pumpe eller BIM-filer til integration i dine 3d-modeller.

Vi inviterer dig også til at besøge vores blogsektion. Der kan du finde selvstudier til at illustrere produktinstallationer samt vores nyeste webinarer eller casestudier. Perfekt til at få SFA-ekspertise! 

Produktvalg

Vores professionelle kataloger

Se vores interaktive onlinekataloger, og lad os guide dig gennem vores SFA-løsninger.

Gennemse, download, del og udskriv vores løsninger.

Professionelle kataloger

Casestudier

Kan du ikke finde det, du leder efter ?

Du er altid velkommen til at kontakte os, vores tekniske eksperter og serviceteam står til din rådighed for at besvare alle dine spørgsmål. 

SFA vous accompagne dans vos projets et vos besoins, au quotidien.