Et klimaanlæg

Når klimaanlægget er i drift, genereres der normalt kondens, hvilket er normalt. Det er ikke en lækage, men angiver, at enheden fungerer korrekt. Der findes også en kondensatopsamlingsbakke til opsamling af dette affald. Vandet pumpes derefter væk gennem afløb, der er forbundet til ejendommens yderside. Denne naturlige fordampning af kondens skal være kontinuerlig.

Et klimaanlæg

Filtrera för träffsäkrare resultat

Produkt line

Apparater til tilslutning

Muligheder

Sanicondens Clim Deco

Sanicondens Clim Deco

Kompakt pumpe, der fjerner kondensvand fra vægmonterede klimaanlæg. RSK 5886713...

  • Klimaaggregat

Hvis udslip af kondensat ikke er muligt naturligt, tilbyder SFA forskellige løsninger til stille og diskret opsamling af kondensatet fra dit klimaanlæg.

SFA tilbyder en Sanicondens Clim Mini S; det er en minipumpe til løftning og pumpning af kondensat, der udledes fra klimaanlæg med en effekt på op til 8 kW. Dette nye produkt fås også i Sanicondens Clim Pack S, som er en komplet løsning til installationen, herunder en Sanicondens Clim Mini S pumpe og hvid beholder med en vendbar plade (venstre/højre).

Sanicondens Clim Mini S er kompatibel med klimaanlæg på op til 8 kW og er utrolig støjsvag med et lydtryk på kun 21 dB (A); den bedste på markedet! Den giver en strømningshastighed på 9 l/t (+/- 15%) med maksimal sugning og tillader op til 2 meters afstand mellem detektionsenheden og pumpen. Den kan udlede kondensater op til en højde på 6 meter.

Sanicondens Clim Mini S kan håndtere en maksimal vandtemperatur på 35 °C fra indløb og har et 16 mm diameter indløb og et 6 mm udløb. Sanicondens Clim Mini S er fremstillet i Frankrig og har en elektrisk beskyttelsesklasse IP 20. Den er også udstyret med et sikkerhedssystem med termisk beskytter (130 °C) samt en alarm mod overløb.

Af hensyn til vedligeholdelse og sikkerhed er den designet med en gennemsigtig bund og med et anti-sifon system med vakuumafbryder som standard. Dette forhindrer enhver trykoverbelastning for at beskytte installationen og forlænge klimaanlæggets levetid.

Meget kompakt (detektionsenhed: 74 x 37 x 37,5 mm - pumpeenhed: 57 x 32 x 105 mm). Monteringen af Sanicondens Clim Mini S er enkel og let, og den leveres med fastgørelsestilbehør og tilslutninger (1,2 m fleksibel slange, detektorstøtte, udluftningsrør, strømkabel og vakuumafbryder).