Installer en fedtopsamler eller udskiller

De fleste restauranter har en opvaskemaskine, hvoraf nogle kan udlede et stort fedtindhold. For ikke at påvirke det lokale vandsystem skal disse fedtstoffer opsamles og bortskaffes korrekt. Sanigrease-sortimentet fra SFA har gulvstående og underjordiske modeller til håndtering af fedtaffald fra mobile cateringvirksomheder til fabrikskantiner.

Installer en fedtopsamler eller udskiller

Filtrera för träffsäkrare resultat

Produkt line

Sanigrease T24

Sanigrease T24

Sanigrease T24 kan installeres midlertidigt under en vask: Lille fodaftryk...


SFA har to serier af fedtopsamlere og -udskillere; Sanigrease T & S til gulvstående applikationer og Sanigrease SU-serien til placeringer under jorden.

Sanigrease T 24

Sanigrease T 24 er en fedtopsamler af polyethylen, der er designet til frostfri installation til mobile situationer, som f.eks. madvogne eller mobile opvaskemaskiner. Sanigrease T 24 har DN50 ind- og udløb, er lille og kompakt med en lav vægt (4 kg), og kan let installeres under en vask i restaurantens køkken til lejlighedsvis brug. Sanigrease T 24 har en samlet kapacitet på 24 L og en maksimal fedtmængde på 8 L. Den skal tømmes dagligt. 

Sanigrease T 40/60/80/100

Sanigrease T 40/60/80/100 er fedtopsamlere, der er designet til køkkenvaske i restauranter. Eftersom de er små og kompakte, er de utroligt lette at installere. De fire højdejusterbare fødder gør det let at rengøre omkring opsamlerne. Vedligeholdelse foretages let ved hjælp af den aftagelige affaldskurv og dens afløbsventiler. 

Sanigrease S 680 / S 1600 +

Sanigrease S 680 og S 1600 er fedtudskillere, der er designet til storkøkkener, der serverer op til 440 måltider/dag.  DN110 indløb og udløb lader dem opsamle tungere rester. De er kun 73 cm brede og kan derfor let passere gennem en dør for komfortabel håndtering. De fås i versioner med afløbssøjle og ventilation. 

Sanigrease SU 1 / 1.5 / 2/3 / 4+

Sanigrease SU 1 / 1.5 / 2/3/4 er fedtudskillere, der er designet til at blive installeret under jorden. De fås i flere formater med en nominel størrelse fra 1 til 4 (TN) og er fremstillet i genanvendelig polyethylen, der er produceret ved rotationsstøbning. Modellerne har en slamfælde til opsamling af tunge materialer og er udstyret med PVC ind- og udløbsenheder. De har endvidere et dæksel med tætning, og det er låst fast med skruer i rustfrit stål og er lavet af et forstærket komposit.