Our reports

Our news

ISO FOCUS

Arnaud CORBIER, administrerende direktør

“ 

Vi tilbyder løsninger, der er opfindsomme, pålidelige og nemme.

"

Et ord fra ledelsen

I over 60 år har SFA-koncernens virksomheder forpligtet sig til at forbedre vores kunders daglige komfort, både professionelle og private. Vi giver dem  meget mere end blot teknisk know-how: vi tilbyder dem løsninger, løsninger der er opfindsomme, pålidelige og lette at få på plads.

Dette er vores kendetegn!

En indstilling, der i 1958 resluterede i frigivelsen af den første Sanibroyeur. En idé, der revolutionerede sanitære installationer over hele verden. Gennem vores 25 datterselskaber og mere end 60 distributører er vores gruppe nu til stede i næsten 80 lande.

Samtidig er vores firma forpligtet til at sprede  sin historiske forretning.

Flere opkøb har beriget vores brandportefølje: Europelec, Kinedom Grandform, Watermatic, Zehnder Pumpen og for nylig Format. De har gjort det muligt for os med succes at komme ind på nye markeder.

SFA har nået en størrelse af en global gruppe, stærk og annerkendt på sine markeder. Et brand, der siden dets oprettelse har haft værdier, et engagement og en inspirerende personlighed, der er et samlende grundlag for os alle, medarbejdere, kunder og partnere. Den globale tilgang til virksomhedens sociale ansvar fortjener at blive vist i dag, ikke kun som en forpligtigelse, men som en realitet, der opretholdes dagligt.

Welcome to SFA !

CSR i SFA koncernen

Vores tilgang

Som en international industrikoncern er vores primære formål simpelt: at designe og fremstille hjemme- og professionale løsninger, hvor som helst vand strømer

I 2016 besluttede SFA´s ledelse, at det nu var bydende nødvendigt at engagere virksomheden i en tilgang til virksomhedernes sociale ansvar for at imødekomme nye kommunikations-, menneskelige ressourcer- og lovmæssige udfordringer.

SFA´s engagement i virksomhedres sociale ansvar(CSR) afspejler vores mål om at forfølge en bæredygtig og ansvarlig vækst i vores aktiviteter og imødekomme sociale og miljømæssige udfordringer ved fortsat at give vores kunder opfindsomme løsninger, der imødekommer deres forventninger. Vores opfindsomme produktløsninger og brandskabelse begynder og slutter med kvalitet og tjenester.

På vigtige miljøspørgsmål som at bruge miljøansvarlige tanker lige fra designfasen og reducere spild, skubber vi ikke kun for at forbedre vores egen præstation, men også for at hæve grænsen for andre, inklusive vores leverandører.

Ved at støtte vores medarbejdere og samarbejde med leverandører for at levere kvalitetsprodukter til vores kunder holder vi os selv til høje standarder for etik og intergritet. Samarbejde og inklusivitet er central for, hvordan vi arbejder. Vi mener, at de bedste løsninger er dem, der trækker på forskellige ideer og perspektiver.

Vi sigter mod at berige de livet og samfundet, vi møder. SFA har en lang historie med at hjælpe folk overalt i sanitære forhold. Hvert år til verdens toiletdag, hvor det handler om inspirerende handling for at tackle den globale sanitære krise og hjælpe med at nå udviklingsmål 6 (SDG 6), støtter vi gennem produktdonationer. Disse hjælper børn og voksne med at modtage nødvendige sundhedsfaciliteter.

Vores ambition

“ 

Vokser sammen

"

Vores ambition med hensyn til virksomhedsansvar er at udvikle vores virksomhed med vores medarbejdere og sammen med kunder og partnere. Dette driver os i vores daglige valg.

Vores engagement

Social engagement og sponsorering

I 2021 donerede SFA Group Three AquaHome Systems i Cambodia.

"Fjerntliggende landsbyer i Siem Reap, Cambodia har ingen strøm eller ren vandkilde. Derudover gør dårlige veje transport vanskelig, især i regntiden. Vandbårne sygdomme er almindeligt blandt børn. Og de mangler ordentlig medicin på grund af deres afstand fra Sundhedscenter.

SFA samarbejder med Planet Water Foundation om at installere et Aqua Home i tre af de fattigste huse i Cambodia. Denne løsning bringer rent vand og belysning ind i hjemmene for første gang og ledsages af Planet Waters hygiejnepædagoiske program for at forbedre familiernes levevilkår.

"" Vi lider altid af diarré og hududslæt, fordi vi ikke har rent vand til drikke og håndvask. Mine børn er tynde og usunde og savner ofte skolen, fordi de er syge. Med Aqua Home  for de nu en bedre chance for at være sunde og præstere bedre i skolen"" Ly Leat, far til tre."

2020 - Ligesom i de forløbne år støttede SFA endnu en gang organisationen " Une Villa en Urgence" på verdens toiletdag med produkt donationer.

Una Villa en Urgence blev grundlagt i 2017 og skaber nødboliger til hjemløse ved genbrug og istandsættelse af køletrailere i slutningen af deres  kommercielle levetid. I år er SFA glad for at kunne meddele, at vi fordobler vores donation for at støtte foreningens mål om at opbygge hundrede hjem. SFA donerer 10 Sanicompact C43, 10 Sanishower og 10 Kineprime (brusekabiner)

VORES CERTIFIKATIONER

Kvalitetsstyring

Miljøhåndtering

"Origine France Garantie"